Slim en snel uw oplossing op maat gemaakt.

Slim en snel uw oplossing op maat gemaakt.

Wij maken niet zomaar een ERP, DMS, CRM of CMS softwareproduct. Ons doel is om medewerkers te ontzorgen op het gebied van administratie, zodat u tijd besteed aan uw kern werkzaamheden. Organisaties ontwikkelen zich voortdurend. Wij blijven klaarstaan om de software daarop aan te laten sluiten. Doorlopende optimalisatie noemen we dat. Hoewel onze bedrijfsapplicaties super-gebruiksvriendelijk zijn, verzorgen wij ook de trainingen voor digitale vaardigheden van medewerkers.

 
 

HOSTING

Cloud, AVG, Disaster Recovery

Een webapplicatie die online beschikbaar is, wint het altijd van alleen lokaal beschikbare software zonder koppelingsmogelijkheden. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om belangrijke informatie te verwerken en te koppelen aan reeds bestaande bedrijfssoftware binnen jouw organisatie, denk hierbij aan ERP- of CRM-website en webshop software. Een hoop voordelen op een rij, waarbij het rendement verbeterd in omzetverhoging, tijdwinst, schaalbaarheid en kostenbesparing.

 
 

Software Ontwikkeling

Wij maken niet zomaar een ERP, DMS, CRM of CMS softwareproduct. Ons doel is om medewerkers te ontzorgen op het gebied van administratie, zodat u tijd besteed aan uw kern werkzaamheden. Organisaties ontwikkelen zich voortdurend. Wij blijven klaarstaan om de software daarop aan te laten sluiten. Doorlopende optimalisatie noemen we dat.

CLOUD DMS

Document Management System

Door op slimme wijze meta-data aan de documenten toe te voegen zijn ze niet alleen snel terug te vinden, maar ook eenvoudig te beheren op bijvoorbeeld bewaartermijnen en toegankelijkheid. Veel van deze informatie is al beschikbaar vanuit andere vensters(CRM, ERP, CMS), zoals namen, adressen, etc. Deze integrale aanpak zorgt voor een beter vindbaarheid en stemt af op de behoeftes van moderne organisaties.

HEADLESS CMS

Content Management System

Het gebruik van een content management systeem voor het onderhouden van je website heeft een aantal voordelen. Met een CMS is het ook voor mensen zonder technische kennis mogelijk om de inhoud van een website aan te passen. De techniek en het ontwerp van de website wordt losgekoppeld van de inhoud (content). Alle content die in aanmerking komt voor actualisering en verandering, kan worden aangepast in het CMS.

API CRM

Customer Relation Management

Een CRM systeem is in de eerste plaats van toegevoegde waarde vanwege het centraliseren van je database. Dit betekent het einde van losse documenten en afspraken die niet of slecht worden vastgelegd. Door het slim structuren van klantgegevens en contactmomenten zorg je voor meer omzet uit jouw relaties. Historie opbouwen rondom contact momenten zorgt voor een duidelijke relatie en is ook toekomst bestendig.

 

Beheer

Elk bedrijf is gebaat bij goede en passende ICT-Diensten zoals IT Beheer, Remote Support, Remote Management of Virtualisatie. U wilt toch ook een systeem en netwerk dat stabiel is en goed werkt? Een ICT-bedrijf waarop u terug kunt vallen als u een probleem of vragen heeft? Wij nemen uw zorgen op het gebied van ICT graag uit handen.

Cloud Diensten

Je ziet het steeds meer; het nieuwe werken. Met slechts een internetverbinding maakt werken op iedere locatie mogelijk. Naast onze portal oplossing hebben wij ook meerdere Cloud oplossingen: hosted exchange, Office365, dataopslag, Cloud backup & uitwijk, Cloud spamfilter, web en mail hosting.

Advies en training

De meeste organisaties zijn afhankelijk van ICT. Uw ICT-omgeving heeft te maken met verschillende zaken zoals strategie, bedrijfsvoering, medewerkers, communicatie en huisvesting. Wij bieden hiervoor een IT Netwerkscan, CMS/CRM/ERP ondersteuning en ontwikkelen software om uw bedrijf soepel te laten draaien.

Hoewel onze bedrijfsapplicaties super-gebruiksvriendelijk zijn, verzorgen wij ook de trainingen voor digitale vaardigheden van medewerkers. Wij streven ernaar u een passend advies te geven over IT Soft- Hardware, naar aanleiding van de vragen die u heeft. Het is aan ons om samen met u tot een oplossing te komen.

INFO

{{msg.body}}

×

Adres
Langestraat 116B
1811JK Alkmaar

KvK
65950283

IBAN
DE08100110012625586261

E-mail
info@8180.nl

Telefoon
+31 639 605 535

© 2020 ELEPHANT